Mielipuolinen vatsalihastreeni videolle – tekisitkö perässä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Treenaamiseen liittyvien ohjeiden ja vinkkien jakaminen sosiaalisen median välityksellä on nykyisin arkipäivää. Jotta treenaaminen olisi mahdollisen monipuolista ja mielekästä, on täysin normaalia kokeilla uusia keinoja saada tehokkaita tuloksia aikaan.

YouTube
YouTube

Eräs kuntosalikävijä on kehitellyt mielenkiintoisen vatsalihastreenin itselleen. Mies nimittäin näyttäisi tekevän harjoitusta mielivaltaisesti ilman selkeää rytmiä. Miehen vatsalihasharjoitus on saanut toisen treenaajan huomion ja hän on kuvannut sen videolle.

Myöhemmin video on jaettu netissä muidenkin salikävijöiden iloksi. Monet ovat pitäneet videolla esiintyvän miehen treeniä erikoisena. Monet ovat epäileet sen olevan täysin tehoton siihen tarkoitukseen, mihin se pitäisi olla. Mies vaikuttaisi löytäneen itselleen mieluisen tavan harjoitella, eikä siinä ole mitään vikaa niin kauan kun hän ei satuta itseään.