Naisen kauhistuttava herätys hammaslääkärissä – kaikki ylähampaat poistettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikki Stanley koki kauhun hetkiä herätessään hammaslääkäristä ilman ylähampaita. Sen jälkeen Stanley on ollut niin häpeissään, että ei ole uskaltanut hymyillä tai lähteä kotoaan. Nainen erakoitui moneksi vuodeksi asuntoonsa.

46-vuotias Nikki Stanley oli mennyt hammaslääkäriin korjauttamaan ylähampaidensa kahta kruunupaikkaa. Hän huomasi herättyään, että hammaslääkäri oli repinyt häneltä ilman lupaa kaikki ylähampaat pois. Hän järkyttyi niin paljon tästä kokemuksesta, että ei uskaltanut käydä hammaslääkärissä enää kuuteen vuoteen, minkä seurauksena hän menetti paljon myös alahampaitaan. Lopulta naisella oli enää yhteensä viisi alahammasta.

Stanleyn poika Nathan oli myös järkyttynyt äitinsä muutoksesta ja siitä, miten paljon hampaaton suu vaikutti hänen koko luonteeseensa. Hän on kertonut Telegraph-lehdelle, että he ovat käyneet yhdessä ulkona syömässä äitinsä kanssa viimeksi pojan ollessa 16-vuotias.

Tunnelin päässä on kuitenkin valoa ja Stanleyn onneksi eräs hammasklinikka tarjosi hänelle korjausleikkauksen. Korjausleikkaus kesti yhteensä kahdeksan tuntia. Nainen sai täysin uudet hammasimplantit ja elämänsä takaisin.