Pharrell Williamsin N.E.R.D. -yhtye tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pharrell Williams on ollut kuluvan vuoden ajan runsaasti esillä mediassa Happy-hittinsä ja Girl-albuminsa myötä. Happy-kappale lukeutuu viime vuoden suurimpiin maailmanlaajuisiin hitteihin, ja kappaleesta sekä sen videosta on nähty myös lukuisia versiointeja ja parodioita.

Ennen soolouraansa Pharrell Williams tuli tunnetuksi räppiä, funkia ja rockia yhdistäneestä N.E.R.D.-yhtyeestä. Bändi on viettänyt viiden vuoden ajan hiljaiseloa, mutta nyt he ovat palaamassa uusien kappaleiden voimin.

Pharrellin lisäksi Chad Hugosta ja Sheldon ”Shay” Haleysta koostuva yhtye julkaisee kolme Paavo Pesusieni -elokuvassa kuultavaa kappaletta. Niistä ensimmäinen, Squeeze Me, on jo julkaistu iTunes-palvelussa.

Miehen ikään ehtinyt 40-vuotias Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Hän on kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille. Hän teki taannoin musiikkialan historiaa esittämällä verkossa ensimmäisen kerran maailmassa vuorokauden ympäri kestävää musiikkivideota.