Ruotsalaiselle povipommille kävi nolosti rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen mallikaunotar Victoria Silvstedt on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. Naapurimaamme kansainvälisesti tunnettu povipommi on viime vuosina keskittynyt pääasiassa joogaan ja rantalomailuun.

Eilen Victoria Silvstedt kuvattiin julkkisten suosimalla St. Barthsin luksussaarella, jossa hän pääsi kokeilemaan SUP-lautailua. Povipommin tasapaino ei ollut kuitenkaan parhaasta päästä ja hän päätyi lopulta istumaan laudalla. Siitäkin asennosta hän onnistui ensin kaatumaan ja sitten ajautumaan tuulen mukana rantakiville.

40-vuotias Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.