Robert Pattinsonin tyttöystävä rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä FKA Twigs on kerännyt mainetta elokuussa julkaistun LP1-debyyttilevynsä myötä. Esimerkiksi Time-lehti valitsi albumin vuoden levyksi. Suuri yleisö tuntee tähden kuitenkin paremmin ulkomusiikillisten seikkojen ansiosta, sillä hän seurustelee Twilight-tähti Robert Pattinsonin kanssa.

fkatwigs11012015

Nyt näyttävä artisti nähdään V-lehden tuoreen musiikkiteemaisen numeron kansikuvassa. Rohkeassa otoksessa FKA Twigs poseeraa yläosattomissa, peittäen rintansa koruilla ja käsillään.

26-vuotias FKA Twigs, oikealta nimeltään Tahliah Debrett Barnett, on noussut tunnetuksi elektronista R&B ja trip hop -musiikkia yhdistävien kappaleidensa ansiosta. Artisti nousi viime syksynä otsikoihin kun paljastui, että hän ja näyttelijä Robert Pattinson seurustelevat.