One Direction -laulaja elokuvatähdeksi – miehelle satelee roolitarjouksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippusuositun One Direction -poikabändin jäsen Harry Styles on ryhtymässä näyttelijäksi. 20-vuotias komistus on saanut arvostetulta Hollywood-ohjaajalta tarjouksen, josta hän ei todennäköisesti voi kieltäytyä.

Kuuluisa ohjaaja Harvey Weinstein on kosiskellut Stylesia seuraavaan suuren budjetin elokuvaansa. Miljoonien teinityttöjen unelma on käynyt keskusteluita elokuvan pääroolista ohjaajan kanssa. The Sun -lehden mukaan on vain ajan kysymys, koska Styles esiintyy elokuvissa.

One Directionin kiertue tulee pitämään miehen lähitulevaisuudessa kiireisenä, sillä keikkoja on myyty ympäri maailman. Kiertueen päätyttyä on todennäköistä, että Styles alkaa panostaa näyttelijänuraansa. Harry on aiemmin nähty valkokankaalla One Directionista kertovassa elokuvassa.

Monet Hollywoodin tähtösistä ovat kokeilleet laulamisensa lisäksi siipiään myös näyttelijänä ja päinvastoin. Ei olisi siis ihme nähdä musiikkiurallaan menestynyttä Harrya luomassa nimeä myös elokuvien parissa. Jää nähtäväksi, päätyykö Styles vielä jonkun tähtinäyttelijän valmennettavaksi.