Lapsuuskuviin vaihdettiin nykyiset kasvot – veljesten tempauksella hervoton tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taitavat hmiset saavat hienoja kuvia photoshopilla aikaiseksi. He voivat muokata ihmisten vartaloita eri muotoiseksi ja tehdä ihosta virheettömän. Kuvaan voidaan lisätä huomaamattomasti esimerkiksi jotain siihen kuulumatonta.

Nyt kaksi veljestä ovat todistaneet, että kuvanmuokkausohjelman avulla voi luoda ja elää myös omat lapsuusmuistonsa uudelleen. Veljekset ovat muokanneet lapsuuskuviaan todella taitavasti lisäämällä nykyiset kasvonsa lapsikuvissa olevien kasvojen tilalle.

Kuvista tulee huvittavia, kun kuusivuotiaalla on syntymäpäiväkuvassaan partaa tai lapsen kokoinen aikuisen miehen päällä varustettu vartalo makoilee rennosti alastomana nojatuolilla. Kuvat ovat ihastuttavia, mutta vanhempia ajatellen toivottavasti veljekset eivät tuhonneet kuvien alkuperäisversioita.