TV-tähti kuuli olleensa treffeillä Nicole Kidmanin kanssa: ”Mekö deittailimme?!?!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Kidman oil vieraana The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa ja paljasti Fallonille olleensa hänestä aikoinaan kiinnostunut. Tieto yllätti juontajan täysin sillä heillä oli aivan erilaiset ajatukset ensitapaamisestaan.

YouTube
YouTube

Nicole Kidman alkoi kertomaan televisio-ohjelmassa, millainen hänen ja Fallonin ensitapaaminen oli. Fallon keskeytti hänet ja pyysi, että saisi kertoa oman versionsa tapahtumista ensin.

– Ystäväni laittoi minulle viestin, että Nicole Kidman haluaa tulla käymään luonani ja olisi asunnollani kymmenen minuutin kuluttua. Kysyin miksi, johon ystäväni vastasi, että hän kai haluaa tulla juttelemaan uudesta elokuvastaan. Ystäväni sanoi, että osta jotain pientä purtavaa, vaikka juustoja ja keksejä. En minä tiedä mitään juustoista. Menin ihan paniikkiin, Fallon muistelee.

Kidman kuitenkin paljasti, että oli pyytänyt yhteistä ystävää järjestämään heille treffit, sillä hän oli kiinnostunut Fallonista. Fallon järkyttyy kuullessaan, että tapaaminen olikin treffit.

– Menin hänen asunnolleen. Hänellä oli lippalakki syvällä päässään eikä hän puhunut juuri mitään. Olin noin tunnin hänen luonaan ja kaiken huipuksi hän laittoi jonkin videopelin päälle. Ajattelin lähtiessäni, että tämä mies ei ollut lainkaan minusta kiinnostunut ja kerroin sen ystävälleni, Kidman kertoo.

Jimmy Fallon järkyttyy kuullessaan, että tapaaminen oli Kidmanin pyynnöstä järjestetty ja hänellä olisi ollut aikoinaan mahdollisuus olla Nicole Kidmanin kanssa.