Jäätävä hyppy! Tiikereiden Michael Jordan videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissaeläimillä on uskomattomat voimat. Niiden lihaksissa on sekä kestävyyttä juosta lujaa sekä räjähtävää voimaa syöksyä saaliin kimppuun. Nyt videolle on tallentunut upea taidonnäyte tiikeriltä, joka hyppää korkealle ottaakseen kiinni lihan, joka tiikerille heitetään.

YouTube
YouTube

Videolla kaksi tiikeriä seisovat aidan takana. Aidan toisella puolella on kaksi miestä, jotka ovat ilmeisesti eläintarhan työntekijöitä. Toinen miehistä heittää tiikereille ison palan raakaa lihaa, jolloin toinen tiikereistä tekee uskomattoman korkean loikan, joka on saatu taltioitua hidastetulle videolle.

Hypyn korkeuden huomioonottaen aidan toisella puolella olevat ihmiset saisivat olla hieman varuillaan. Tämä tiikeri pystyisi varmasti halutessaan loikata aidan yli ilman ongelmia.