Yllätyshäät-sanalle uusi merkitys – näin kävi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yllätyshäät-sanaa keltainen lehdistö käyttää usein, kun joku julkkis on mennyt naimisiin ilman pitkiä julkisia valmisteluita. Nyt Yhdysvalloissa on toteutettu häät, jotka olivat kuitenkin aivan oikeasti yllätyshäät – myös morsiamelle.

YouTube
YouTube

Brian Green järjesti kihlatulleen Christina McGinnisille 14. joulukuuta 2014 yllätyshäät. Brianin veli Chris taltioi päivän tapahtumat ja ne on koostettu sen jälkeen hienolle videolle, jossa näkyy miten Brian onnistuu yllättämään morsiamensa.

Christinalle oli kerrottu, että hän auttaa eräässä kuvausprojektissa heidän yhteistä ystäväänsä, joka on valokuvaaja. Kuvaukset tehtiin paikallisen kauppakeskuksen aukiolla ja Christinan tuli pukeutua häämekkoon. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että hän oli astelemassa omiin häihinsä.

Morsiamen hämäykseksi häntä kuvattiin ensin jonkin aikaa, kunnes hän näki isänsä, joka ojensi Christinalle hääkimpun. Isä kertoi tyttärelleen hänen menevän naimisiin tänään ja Christina purskahtaa saman tien itkuun. Häät on järjestetty flashmob-tyylisesti ja koko juhlakansa syöksyi aukiolle pihalla olevien rakennusten takaa samanaikaisesti luoden näyttävän vihkimistilanteen.