Nettikuvasta huhumylly: Beyonce odottaa toista lasta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa laulajatar Beyonce on jakanut sosiaalisessa mediassa vihjailevan kuvan, jossa on pääosassa pyöristynyt vatsa. Kuvassa tähtönen makaa rantahiekkaan peitettynä ja hänen figuurinsa on muotoiltu hiekasta. Yksi kuvan yksityiskohdista on herättänyt kohun.

Instagram
Instagram

Hiekkaan muotoiltu raskausvatsa on selvä vihje perheenlisäyksestä. Laululintusella ja räppäri-aviomies Jay Z:llä on entuudestaan tytär Blue Ivy. Tähtösen lisäämä kuva on saanut kohun aikaan ja monet ovat varmoja siitä, että Beyonce odottaa toista lastaan.

On tietenkin mahdollista, että hiekkaan muotoiltu maha on vain julkkisperheen pelleilyä ja kieroa huumorintajua. Ehkä isolla mahalla onkin tarkoitus viestittää lomalla kertyneistä kiloista. Oli miten oli, kohu ei tule varmastikaan laantumaan, ennen kuin tähtöset kertovat virallisesti miten asia on.

Ein von Beyoncé (@beyonce) gepostetes Foto am