Danielle Armstrong bikineissä – mutta mitä ihmettä hänellä on jalassaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen realitysarja The Only Way Is Essex on tehnyt monista tähdistään suosittuja julkkiksia kotimaassaan, mutta vain harva heistä on onnistunut tekemään kansainvälistä uraa julkkiksena. Eräs parhaillaan nousua tekevistä on Danielle Armstrong.

Armstrong nähdään nyt nauttimassa auringosta näyttävissä bikineissä, mutta asukokonaisuudessa on kuitenkin jotain vialla. Hänellä on nimittäin jalassaan jostain syystä korkokengät. Hotellin uima-allasalueella nähdään harvoin bikiniasuisia kaunottaria korkokengissä.

26-vuotias Danielle Armstrong on tullut tunnetuksi The Only Way Is Essex -realitysarjasta, mutta kesällä 2014 hän oli otsikoissa myös tragedian merkeissä, sillä hän sai keskenmenon odottaessaan lasta poikaystävänsä James Lockin kanssa.