Kissa otti perheen panttivangiksi – isätä soitti hätäkeskukseen: ”Se ei päästä meitä ulos”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonilainen perhe oli joutunut pinteeseen suututettuaan rakkaan lemmikkikissansa. Suurikokoinen kissa oli vihastunut omistajilleen ja ajanut heidät makuuhuoneeseen. Sen jälkeen kissa oli päivystänyt huoneen oven takana ja sähissyt pelottavasti aina kun joku yritti poistua huoneesta.

YouTube
YouTube

Perheenisällä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin soittaa hätäkeskukseen. Nauhoitetusta puhelusta kävi ilmi, että kissa oli hyökännyt perheen seitsenkuisen vauvan kimppuun ja kun isä oli hätistänyt sen pois antamalla sen takamukselle kyytiä jalalla, oli kissa suuttunut siitä.

Raivostunut kissa oli ahdistanut perheenjäsenet kodin makuuhuoneeseen. Hätäkeskuksen työntekijä lähetti poliisin paikalle. Viranomaiset onnistuivat laittamaan vihaisen kissan häkkiin ja panttivankeina pidetyt perheenjäsenet vapautuivat makuuhuoneesta.

Viranomaiset ehdottivat perheelle, että kissa vietäisiin löytöeläinkotiin ja sille etsittäisiin uudet omistajat. Perhe oli kuitenkin niin kiintynyt jättimäiseen viirusilmäänsä, että he päättivät antaa sille uuden mahdollisuuden. Perheenisä on julkaissut sosiaalisessa mediassa tiedon, että kissa asuu heillä edelleen ja se on ollut viimeaikoina miellyttävän rauhallinen ja hyväkäytöksinen.