Koira hylättiin matkalaukun kanssa rautatieasemalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ayrin kaupungissa Skotlannissa on puhuttanut tapaus, jossa paikalliselta rautatieasemalta löytyi hylätty koira. Omistaja oli jättänyt sulosen shar pein asemalle matkalaukkuineen, joka sisälsi koiralle kuuluvia tavaroita. Ohikulkijat huomasivat yksinäisen koiran ja huolestuivat siitä.

Paikalle kutsuttu eläintensuojeluviranomainen huomasi, että koiran vieressä oleva matkalaukku sisälsi ruokakipon, lelun, tyynyn ja koiranruokaa. Laukkuun oli pakattu kaikki koiralle kuuluvat tarvikkeet. Koira toimitettiin eläinlääkäriin, jossa selvisi, että hännänheiluttajan nimi oli Kai.

Koiran entinen omistaja saatiin selville mikrosirun ansiosta. Kun viranomaiset ottivat omistajaan yhteyttä, selvisi että Kai oli myyty lehti-ilmoituksella uudelle omistajalle. Tapauksen selvittäminen lopetettiin, sillä uuden omistajan tietoja ei ollut saatavilla. Kai toimitettiin löytöeläinkotiin, jossa koira tulee viettämään aikaansa siihen asti että sille löydetään uusi koti.

Suloisen Kain onneksi vaikuttaisi siltä, että se on pääsemässä rakastavaan kotiin matkalaukkunsa kanssa. Löytöeläinkotiin on tulvinut soittoja, joissa ihmiset ovat tarjoutuneet adoptoimaan hellyttävän karvakuonon. Henkilökunta on päättänyt haastatella perusteellisesti halukkaita omistajia, jotta Kai ei enää koskaan tulisi kokemaan samaa kohtaloa kuin aiemman omistajansa kanssa.