Lapsia valistetaan sukupuolielimillä Ruotsissa – tältä kohuvideo näyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ruotsalaiset ovat julkaisseet Barnkanalen-lastenkanavallaan lauluineen musiikkivideon, joka kertoo sukupuolielimistä. Pääosassa ovat penikset ja vaginat, joilla laulussa viitataan lapsiystävällisemmillä sanoilla ”Snopp” ja ”Snipp”.

YouTube
YouTube

Iloisessa animaatiovideossa valistetaan cooleista miesten ja naisten sukupuolielimistä. Mukaansatempaava rallatus kertoo lapselle, että naisella on ”Snipp” ja miehellä on ”Snopp”. Opettavaisen videon lopussa Snoppin ja Snippin välille on piirretty sydämiä.

Valistusvideo on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Monet ovat pitäneet videota mauttomana ja harhaanjohtavana, kun taas monet lasten vanhemmat ovat olleet erittäin tyytyväisiä videoon. Videon tuottanut Bacillakuten-lastenohjelma on julkaissut musiikkivideon Facebookissa.

Erään perheenäidin mielestä videossa käsitellään kaikille ihmisille luonnollista asiaa opettavaisesti, eikä videossa ole hänen mukaansa mitään hävettävää tai kauhisteltavaa. Äskettäin julkaistusta videosta on tullut muutamassa päivässä nettihitti.