NFL-urheilutähti putosi veneestä – ui 15 kilometriä maihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen huippu-urheilijan täpärä pelastuminen on noussut otsikoihin Amerikassa. Entinen NFL-tähti Rob Konrad joutui merihätään ollessaan kalastusretkellä. Etelä-Floridassa veneillyt Konrad oli pudonnut veneestään ja joutunut uimaan lähimmälle rannalle lähes 15 kilometrin päähän.

ESPN-urheilukanavan mukaan Konrad oli ollut yksin merellä ja laittanut veneessä autopilotin päälle. Pudottuaan veteen miehellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä uimaan rantaa kohti. Konradin rautainen peruskunto oli mahdollistanut sen, että hän oli jaksanut uida valtavan matkan aallokossa.

Pelastuslaitos löysi lopulta Palm Beachin rannalta värjöttelevän jalkapallotähden. Konradin ystävät olivat soittaneet rannikkovartiostoon, sillä mies ei ollut palannut kalastusretkeltään illan hämärtäessä. Mies oli viety sairaalaan, sillä hän kärsi hypotermiasta. Konradin uskomaton pelastautuminen on hämmästyttänyt monia, sillä 15 kilometrin matkan uiminen ei ole mikään helppo suoritus. Tässä tapauksessa tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu.