Pikkutyttö luuli olevansa naimisissa isän kanssa – karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti on kuvannut pienestä tyttärestään hauskan videon ja julkaissut sen netissä. Diivamaisella käytöksellään hauskuuttanut taapero nimittäin väitti äidilleen, että hän on isänsä kanssa naimisissa. Pikkuinen tyttö ei suostunut kuulemaan vastaväitteitä.

YouTube
YouTube

Tytär oli vahvasti sitä mieltä, että hänen äitinsä ei voinut olla isän kanssa naimisissa, sillä hän oli. Yrityksistään huolimatta äiti ei onnistunut vakuuttamaan tytärtään siitä, että hänen isänsä oli jo varattu mies. Asia oli selvästikin ristiriidassa tyttären kuvitelmien kanssa.

Kun äiti kysyi tyttäreltään, että koska hän meni isän kanssa naimisiin, ei tytär osannut vastata kysymykseen. Lopulta pienokainen turhautui kiistaan ja sanoi äidilleen, että hän ei enää jaksa kuunnella hänen selityksiään. Itsevarma taapero oli onnistunut vakuuttamaan itselleen, että hän oli oikeassa tässä asiassa ja hänen äitinsä oli väärässä. Kunhan lapsi varttuu ja hänen käsityksensä asiasta muuttuu, on video varmasti hulvatonta katsottavaa.