Tietokone hyytyi – papparainen yritti sulattaa hiustenkuivaimella!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tietotekniikkaan liittyvä ongelma sai vanhuksen hämilleen. Papparainen oli käyttänyt tietokonetta ja huomannut, että kesken käytön näytön kuva jähmettyi paikoilleen eikä kone enää reagoinut mihinkään. Isoisä päätti kysyä neuvoa lapsenlapsiltaan.

YouTube
YouTube

Mies kuvaili lapsenlapselleen ongelmaa ja nuorukainen totesi, että vaarin tietokone on yksinkertaisesti aivan jäässä. Neuvokas vanhus kertoi lapsenlapselleen, että sitten hän tietää, mitä pitää tehdä. Pian selvisi, että vaari oli luullut tietokoneen olevan oikeasti jäässä eikä jumissa, kuten nuorukainen oli tarkoittanut.

Perheenjäsenet saivat kunnon naurut vaarin ratkaisusta ongelmaan. Mies oli nimittäin lainannut vaimonsa hiustenkuivaajaa ja lämmitti kuumalla ilmalla tietokoneensa näyttöä. Isoisä oli yrittänyt sulattaa jäässä olevaa tietokonettaan. Toivottavasti mies sai teknistä tukea ongelmaansa ja hiustenkuivaajalla lämmittämisestä voitiin pian luopua.