Katy Perry palasi exänsä kainaloon – rakkaus kukoistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo nuorena naisena uransa musiikin parissa aloittanut poptähti Katy Perry saapuu ensi keväänä Suomeen. Tämän hetken menestyneimpiin naislaulajiin kuuluva artisti tulee esiintymään tänä vuonna myös Yhdysvaltain television suurimmassa vuosittaisessa spektaakkelissa, Super Bowlissa.

Katy Perry on yhdistetty viime aikoina muun muassa konemusiikkiartisti Diploon, mutta Radar Online -sivuston mukaan vanha suola janottaa laulajatarta parisuhderintamalla. Sivuston mukaan Katy nimittäin seurustelee jälleen ex-poikaystävänsä John Mayerin kanssa. Tähden lähipiiri ei ole asiasta innoissaan, mutta laulajattaren kerrotaan olevan edelleen palavasti rakastunut muusikkomieheen.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Laulajatar nähdään keväällä ensimmäistä kertaa Suomessa, kun hän esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 18. maaliskuuta 2015.