Selena Gomez upea näky gaalassa – hempeili DJ Zeddin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Selena Gomez saapui Golden Globes -gaalaan yllättävän seuralaisen kanssa. Naisen avecina oli nimittäin DJ-tähti Zedd. Vaikutti siltä, että he olivat pari, sillä Selena piti tiukasti miehen kädestä kiinni ja pariskunta hempeili julkisesti.

Splash
Splash

Gomez ei peitellyt ihastustaan ja pariskunta näytti silminnähden onnellisilta. Neitokainen ei ole esiintynyt yhtä avoimesti kenenkään deittailemansa miehen kanssa sitten Justin Bieberin. Katkeran eron jälkeen laulajatar piti pitkään matalaa profiilia.

Selena on keskittynyt omaan uraansa ja viettänyt paljon aikaa ystäviensä kanssa. Tähti muun muassa vietti tyttöporukalla uutta vuotta Dubaissa. Hänen seurassaan viihtyivät huippumallit Kendall Jenner ja Gigi Hadid. Pitkästä aikaa Gomez näyttäisi löytäneen rakkauden ja todisteena siitä ovat lukuisat gaalassa räpsityt hempeilykuvat.

Splash
Splash