Miten sinä käytät elämäsi? Miehen seikkailuvideo panee ajattelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset matkustelevat paljon ja yhä suositumpaa on mennä pidemmälle kuukausia tai jopa vuosia kestävälle reissulle, jossa näkee maailmaa niin paljon kuin ehtii. Tällaisilta seikkailuilta muistoksi jää kuvia ja videoita, joiden avulla ihmiset haluavat jakaa kokemaansa muille.

YouTube
YouTube

Nyt eräs matkaaja on koostanut pitkästä seikkailustaan upean videon. Louis Cole julkaisi Youtubessa videon nimeltä Living the Adventure. Videolla näemme otoksia hänen matkusteluistaan viimeisen vuoden aikana.

Videolla Cole näyttää, mitä kaikkea hän on päässyt näkemään ja kokemaan ja saa katsojalle luultavastikovan matkakuumeen aikaiseksi. Maailmassa riittää paljon nähtävää. Cole kertoo, että pitkissä reppureissuissa ei ole kyse siitä, että lähdettäisiin elämää pakoon. Kyse on siitä, että ei anna elämän paeta.