Kukaan ei häissä arvannut mitä 20 vuotta myöhemmin tapahtuisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hääparin hellyttävä tarina on noussut otsikoihin Yhdysvalloissa. Pariskunta nimittäin tapasi ensimmäistä kertaa tuttaviensa häissä ollessaan lapsia. Pienokaisilla oli häissä eritynen tehtävä, sillä Brittney oli morsiustyttö ja Briggs oli sormuspoika.

YouTube
YouTube

Pari suoritti tärkeän tehtävänsä tiiminä kävellen reippaasti alttaria pitkin yhdessä. Monella häävieraalla ei varmasti käynyt mielessä, että sama pari nähtäisiin alttarilla uudestaan 20 vuoden kuluttua, mutta niin kuitenkin kävi.

Paikallinen uutiskanava kiinnostui parin suloisesta tarinasta ja kertoi haastatteli heitä. Morsiustyttö ja sormuspoika tapasivat aikuisiällä sattumalta yliopistossa. Heille selvisi, että he ovat joskus toimittaneet yhdessä tärkeää virkaa tuttaviensa häissä. 20 vuotta sen jälkeen pariskunta asteli alttarille hääparina. Molemmat ovat sitä mieltä, että kohtalolla oli ollut sormet pelissä ja heidät oli tarkoitettu yhteen.