Poikien lumitempaus lähti hieman lapasesta – häikäisevä tulos kotipihalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tähän aikaan vuodesta suomalaiset lapset saavat rakennella kotipihoilleen erilaisia lumiukkoja ja lumilinnoja. Yhdysvalloissa kolmen veljeksen lumitempaus on saanut odottamattomat mittasuhteet, kun he rakentavat vuosittain kotitalonsa pihalle valtavia lumiveistoksia.

YouTube
YouTube

Viime vuonna veljekset taiteilivat upean hain, joka oli lähes viisi metriä korkea ja sen tekemiseen meni aikaa yhteensä 95 tuntia kolmen ja puolen viikon aikana. Tänä vuonna poikien pihalle on noussut todella näyttävä kilpikonna.

Kilpikonna on 3,7 metriä korkea ja Bartzin veljekset kertoivat Facebook-sivuillaan, että sen tekemiseen meni huikeat 300 tuntia. Jouluisessa Lumiukko-nimisessä piirretyssä poika on todella surullinen, kun lumiukko on seuraavan päivän aamuna sulanut heidän pihaltaan. Olisi mukava tietää, miltä näistä veljeksistä mahtaa tuntua, kun tämä mahtava kilpikonna alkaa sulamaan ja muistuttamaan epämääräistä lumikinosta.