Salakuljettaja teippasi 94 iPhonea vartaloonsa – melkoinen näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten olemme saaneet todeta monista maailmalta kantautuvista uutisista, salakuljettajilla on käytössään toinen toistaan erikoisempia keinoja toimittaa esineitä valtioiden rajojen yli. Toisinaan keinot kuitenkin osoittautuvat niin kehnoiksi, ettei kiinni jäänneiden rikollisten ajatuksenjuoksua voi kuin ihmetellä.

Kiinan tullivirkailijat pidättivät taannoin miehen, joka yritti salakuljettaa maahan 94 Applen iPhone-älypuhelinta. Hongkongilainen mies yritti tuoda puhelimet maahan teippaamalla ne vartaloonsa. Sina News -uutissivuston mukaan hän oli kiinnittänyt iPhoneja jalkoihinsa, keskivartaloonsa ja haaroihinsa muovikelmun ja teipin avulla.

Yahoo-sivuston mukaan mies jäi kiinni, kun tulliviranomaiset kiinnittivät huomiota hänen outoon kävelytyyliin ja nivelten jäykkyyteen. Tullivirkailijoiden mukaan tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan, vaan laitteita on aikaisemminkin yritetty tuoda maahan teippaamalla ne kiinni vartaloon. Älypuhelinten salakuljettaminen Kiinaan naapurimaista on yleistä, sillä Applen tuotteet ovat maassa kalliimpia kuin esimerkiksi Hong Kongissa.