Hämmentävä pepputrendi leviää – takapuoli suuremmaksi imurilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miamilainen kauneushoitola on tarjonnut asiakkailleen jo vuosien ajan erikoisia imurihoitoja. Hoidon tarkoituksena on saada takapuoli tai rinnat kasvattamaan kokoaan ilman keinotekoisia täytteitä. Ilmeisesti asiakkaat ovat olleet pakaroidensa imurointiin tyytyväisiä, sillä hoitojen suosio on kasvanut.

Up early always working vacuum therapy buttocks enhancement…

A photo posted by Sculpting Goddess (@sculptinggoddess) on

Kauneushoitolan hinnaston mukaan imuriterapia kustantaa 60 dollaria hoitokerralta, ja jotta pysyviä tuloksia saisi aikaan, täytyisi hoidoissa käydä useamman kerran. Hoitomenetelmän on kehittänyt miamilainen kauneusalan asiantuntija yhdessä lääkärin kanssa.

Hoitomenetelmä on hyvin yksinkertainen. Asiakas lepää ja rentoutuu hoitopedillä, kun kaksi koneeseen kytkettyä kuppia imee vartalosta sitä kohtaa, jota asiakas haluaa kasvattaa ja korostaa. Kauneushoitola on julkaissut lukuisia kuvia operaatioista ja tuloksista sosiaalisessa mediassa.

Hoitolan julkaisemat kuvat ovat saaneet kyseenalaisen vastaanoton. Monet ovat epäilleet hoidon tehokkuutta ja pitäneet hoitomenetelmää huuhaana. Jotkut ovat kuitenkin olleet tuloksiin tyytyväisiä ja vakuutaneet, että imurihoidot todella toimivat. Saa nähdä rantautuuko villitys myös pian Suomeen.

In just one session we can help lift the buttocks and pumps it out!!!! No one else but US. Just book vacuum therapy

Kuva, jonka Sculpting Goddess (@sculptinggoddess) julkaisi