Justin Bieberin jalkovälissä pullottaa – kyllästyi vähättelyyn ja julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieberistä otetut mallikuvat ovat saaneet kyseenalaisen huhun liikkeelle. Mediassa on puhuttanut väite, jonka mukaan Calvin Kleinin alusvaatemallina toimineen Bieberin mallikuvia olisi photoshopattu niin, että miehen jalkoväliin olisi lisätty täytettä.

Photoshop lol

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

TMZ-viihdesivuston mukaan Bieber on ollut väitöksistä raivoissaan ja vakuuttanut, ettei hänen bokserikuviaan ole muokattu kuvankäsittelyohjelmalla. Justin Bieber on ollut miehuutensa vähättelystä niin tuohtunut, että hän on päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Poppari on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa pelkkä pyyhe päällään. Nuorukainen on halunnut kiinnittää faniensa huomion erityisesti hänen jalkovälissään olevaan pullotukseen. Kuvatekstissä Bieber lyttää kuvankäsittelyhuhut sanoilla ”Photoshop lol”.

Ilmeisesti miehen peniksen kokoa vähätellyt huhu on käynyt Bieberin itsetunnolle. Justin on halunnut hienovaraisesti todistaa, että hänen Calvin Kleinin alusvaatekuvat ovat aitoja. Vaikka kuvien muokkaaminen suurten muotitalojen kampajoissa on lähes normaali käytäntö, on Justin halunnut vakuuttaa että hänen kohdallaan muokkausta ei ole tehty.