Victoria’s Secret -malli palasi töihin – heti alusvaatekuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalaissyntyinen malli Kelly Gale on tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin catwalkilta. 19-vuotias australialainen on kertonut pitävänsä vartalostaan huolta urheilemalla päivittäin, ja hänen jakaa sosiaalisessa mediassa ahkerasti erilaisia fitness-kuvia.

#VSFS2014

Ett foto publicerat av Kelly Gale (@kellybellyboom)

Nyt Kelly Gale on ilahduttanut seuraajiaan vähäpukeisella Instagram-kuvalla. Otoksessa vuoden 2015 ensimmäiseen työtehtäväänsä valmistautuva ruotsalaiskaunotar poseeraa kameralle sinisissä bikineissä. Tähti jakoi Instagramissa kuvamateriaalia myös viimevuotisesta Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksestä.

Kelly Gale osallistui taannoin rankalle fitness-leirille Meksikossa. Leirin treeniohjelma sisälsi lukuisia eri liikunta- ja urheilulajeja, kuten joogaa, juoksemisesta ja kolmea eri nyrkkeilylajia. Neitokainen treenasi leirillä jopa seitsemän tuntia päivässä.