Kim Kardashian yllätti – kansikuvassa vaatteet yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian nähtiin taannoin alastomana Love Magazine -lehden sivuilla. Kuvista nousi arvatenkin suuri kohu, ja muutamaan viikkoon internetissä ei voinut olla törmäämättä Kardashianin paljaaseen takapuoleen. Sittemmin hän on esiintynyt myös julkisuudessa erittäin paljastavissa asuissa.

kimkardashian14012015

Nyt Kim Kardashian nähdään kuitenkin vuorostaan Australian Vogue-lehden kannessa. Tällä kertaa seurapiirikaunotar poseeraa kuvassa yllättäen huomattavasti viime aikoja säädyllisemmissä merkeissä – ainakin Love Magazinen otoksiin verrattuna, vaikka tähden maailankuulut muodot tulevat nytkin hyvin esille.

Viime kuukausina Hollywoodissa on huhuttu, että Kim Kardashian odottaisi Kanye Westin kanssa toista lasta, mutta pariskunta on kiistänyt huhut. Kardashianin perheessä on tapahtunut samaan aikaan paljon, kun perhe on vuoroin kasvanut ja vuoroin pienentynyt suhdesotkujen melskeissä.