Mies maksaa 25 000 euroa näyttääkseen Katie Pricelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Nathan Thursfield ihannoi Katie Pricea niin paljon, että hän haluaa näyttää samalta kuin idolinsa. Thursfield on valmis maksamaan ulkonäkömuutoksestaan noin 25.000 euroa, että saa kokonaisuuden, johon hän voi olla tyytyväinen.

Thursfield on tähän mennessä käyttänyt jo noin 7.000 euroa muutokseensa. Hän on tatuoinut kulmakarvansa näyttämään samanlaisilta Katie Pricen kanssa ja leikkauttanut nenänsä uuteen muotoon.

Mirror-lehden mukaan mies aikoo seuraavaksi poistaa viisi etuhammastaan ja korvata ne hammasimplanteilla, mennä rasvaimuun sekä leikkaukseen, jossa kohotetaan hänen takapuoltaan. Thursfieldin perhe pitää koko ajatusta hulluna, mutta miehen poikaystävä ja itse Katie Price on antanut muutokselle hyväksyntänsä.