Mies osti 2 500 euron UAV-helikopterin – murskaksi muutamassa sekunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienikokoisten radio-ohjattavien UAV-helikoptereiden markkinoille on tullut viime vuosina halpoja jopa noin tuhannen euron laitteita, kun ammattikäyttöön suunnitellut UAV-laitteet maksavat noin 30.000 euroa. Hintojen halventuessa koptereita on päätynyt myös amatöörien käsiin, ja joskus jälki on sen mukaista.

YouTube
YouTube

Nyt eräs amerikkalaismies on ostanut itselleen noin 2.500 euron arvoisen UAV-helikopterin, jota hän testaa kotinsa edustalla. Testi päättyy huonosti, kun kopteri lentää suurehkolla nopeudella suoraan päin autotallin ovea jo muutama sekunti lentoonländön jälkeen. Tästä kalliista leikistä jäi sentään muistoksi video. Miehen mukaan kyse oli automatiikan viasta, sillä hän ei itse ohjannut konetta tuossa tilanteessa.