Vieraalle kävi nolosti suorassa lähetyksessä – vuoden näyttävin kompurointi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu Back to School -keskusteluohjelma on tunnettu siitä, että vieraina on usein suuren luokan arabijulkkiksia. Al Hayah TV-kanavan esittämässä ohjelmassa tapahtui joulun erikoisjaksossa hulvaton kompastuminen, kun yksi vieraista kaatui näyttävästi juontajan eteen kävellessään lavalle.

YouTube
YouTube

Vain hetkeä ennen kaatumistaan mies käveli kohti lavaa supertähden elein raikuvien aplodien saattelemana. Viime metreillä mies otti pari hyppyaskelta ja kompastui rappusissa. Hän hapuili kömpelösti lavalla ennen kuin kaatui lopulta selälleen.

Sen sijaan, että julkimo olisi nauranut asialle, hän esitti, että hänen selkänsä loukkaantui kaatumisessa. Mies piteli kädellään alaselkäänsä ja ilmehti kasvoillaan olevan kivuissa. Metro-lehden mukaan esittäminen oli liioiteltua, sillä jakson lopussa mies naureskeli asialle.

Miehen kompastumisesta kuvattu video on julkaistu netissä. Hulvattoman kömpelö kaatuminen on varmasti yksi televisiohistorian noloimmista keskusteluohjelman sisääntuloista. Etenkin silminnähtävä kolaus julkkistähden egolle teki kaatumisesta entistä huvittavamman.