Autokauppiaat vedättivät törkeästi pizzakuskia – nettiraivo repesi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Massachusettsissa sijaitsevan F&R Auto Sales -autoliikkeen valvontakamera on taltioinut ikävän tilanteen videolle. Autoliikkeen myyjät olivat tilanneet läheisestä pizzeriasta itselleen lounaan ja pizzalähetti oli toimittanut ruoat heille. Henkilökunnan lasku oli ollut 42 dollaria.

YouTube
YouTube

Kaikki työntekijät osallistuivat laskun maksamiseen ja he antoivat lähetille yhteensä 50 dollaria. Koska lasku oli maksettu kahdella 20 dollarin setelillä ja kahdella viiden dollarin setelillä, ajatteli lähetti, että ylimääräiset rahat oli tarkoitettu hänelle tipiksi. Pizzakuski toivotti asiakkailleen hyvää päivän jatkoa ja lähti matkaan.

Sillä välin kun kuski oli ollut matkalla työpaikalleen, oli autoliikkeen henkilökunta soittanut miehen pomolle ja raivonnut siitä, kuinka lähetti oli varastanut heiltä seitsemän dollaria. Varkaudesta tuohtuneet automyyjät olivat tietoisesti tallentaneet valvontakameralle tilanteen, kun lähetti joutui tulemaan takaisin toimistolle.

Videolla näkyy, kuinka toimiston henkilökunta tylytti pizzakuskia vaatien seitsemän dollarin vaihtorahaansa takaisin. Väärinkäsityksestä pahoillaan ollut kuski seisoi toimistolla kuunnellen, kun henkilökunta raivosi ja tylytti häntä. Mies ojensi seitsemän dollaria asiakkaille ja poistui paikalta. Vastoin periamerikkalaista tapaa, autoliikkeen työntekijät eivät halunneet antaa miehelle yhtään tippiä.

Sen jälkeen henkilökunta naureskeli miehelle ja yksi heistä totesi, että kunhan video päätyy nettiin mies saa kenkää pizzeriasta. Videon julkaisun jälkeen reaktio on kuitenkin ollut juurikin päinvastainen. Monet ovat olleet raivoissaan tavasta, jolla lähettiä kohdeltiin. Video on saanut runsaasti palautetta ja ihmiset ovat olleet tuohtuneita automyyjien alentavasta käytöksestä pizzakuskia kohtaan. Toivottavasti autoliikkeen työntekijät ovat keksineet seitsemälle dollarilleen järkevän käyttötarkoituksen.