Hotelli keskellä eläintarhaa – karhu katselee kylpemistä ja leijona ruokailua

Matkailu · Stara.fi

Maailmasta löytyy lukemattomia teemahotelleja, mutta nyt Australiaan on avattu erikoishotelli, joka pesee mennen tullen kaikki muut majoitusliikkeet. Ainakin erikoisuutensa osalta. Hotellihuoneet on nimittäin rakennettu keskelle toimivaa eläintarhaa, joten asukkaat pääsevät poikkeuksellisen lähelle villieläimiä.

Canberrassa sijaitsevassa National Zoossa avatun The Jamala Wildlife Lodge -hotellin vieraat pääsevät seuraamaan villieläinten elämää suoraan huoneestaan suurten lasiseinien läpi. Lisäksi osassa huoneita asukkaat voivat halutessaan syöttää kirahvia, kylpeä aivan karhujen vieressä ja ruokailla leijonien katsellessa vieressä.

Huoneita on yhteensä 18. Muissa huoneissa lasiseinän takana on esimerkiksi apinatarha ja haiden asuttama akvaarioallas. Monet villieläimet ovat aktiivisimmillaan tunnetusti yöaikaan, joten näissä huoneissa riittää mielenkiintoista nähtävää ympäri vuorokauden. Yhden yön hinta tässä erikoisessa hotellissa on noin 350 euroa, mutta kalleimmillaan se voi maksaa jopa tuhat euroa.