Supermalli Irina Shayk jätti Cristiano Ronaldon?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisan jalkapallotähden Cristiano Ronaldon ja huippumalli Irina Shaykin suhde on joutunut median suurennuslasin alle. Huhujen mukaan pari olisi äskettäin eronnut. Huhut lähtivät liikkeelle, kun Irina Shayk nähtiin juhlimassa syntymäpäiviään ilman poikaystäväänsä.

Spekulaatioita vauhditti myös se, että viime maanantaina järjestetyssä FIFA Ballon d’Or -gaalassa Cristiano Ronaldo nähtiin ilman näyttävää puolisoaan ja mies saapui gaalaan kaksin poikansa kanssa. Gaalan jälkeen Irina Shayk poisti Cristiano Ronaldon sosiaalisen median kontakteistaan. Neitokainen ei enää seuraa poikaystäväänsä Twitterissä.

Julkkispariskunnan suhde on näyttänyt ajautuneen karille. Pariskunta on aina esiintynyt julkisissa tilaisuuksissa yhdessä ja vain harvoin osapuolet ovat osallistuneet tilaisuuksiin ilman toisiaan. Vaikuttaisi siltä, että huippumalli Irina Shayk on jälleen vapailla markkinoilla ja niin myös Cristiano Ronaldo totuttelee poikamieselämään.