Jasminin Instagram-kuvat tihkuvat seksiä – selfie-keppi tehokäytössä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttävästä bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esitteli treeninsä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Tähtönen on julkaissut Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa sporttisissa alusvaatteissa. Kuvissa esiintyvän Walian vartalo on kadehdittavan upea.

The Only Way Is Essex -brittisarjan tähti on aktiivinen treenimimmi. Walia myös harrastaa tankotanssia ja hän on jakanut useita näyttäviä videoita taidoistaan. 23-vuotias tummaverikkö on tarjonnut kuvillaan faneilleen runsaasti silmäniloa, sillä timmin vartalon peittäminen ei ole Jasminin juttu. Selfie-keppi on tullut kuvien perusteella tehokkaaseen käyttöön.

Vaikka neitokainen on ahkera urheilemaan osaa hän myös juhlia. Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Loving the @selfystick can't wait to work harder in the gym to get the body I want #motivation #2015 #moreabs x

Kuva, jonka Jasmin Walia (@jasminwalia) julkaisi

First few days back in the gym …time to get them abs

Kuva, jonka Jasmin Walia (@jasminwalia) julkaisi