Ketut parittelivat ”liian pitkään” pihamaalla – mies soitti poliisit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Berliiniläinen vanhus oli nähnyt kotinsa takapihalla pöyristyttävän näyn. Kaksi pihalle vaeltanutta kettua olivat alkaneet paritella keskellä kirkasta päivää. Eläkeläinen oli seurannut kettujen puuhia ja lopulta soittanut poliisille asiasta.

Vanhus oli ilmoittanut poliiseille, että hänen pihallaan oli kaksi seksiä harrastavaa kettua. Mies kertoi poliisille, että hän oli jo hieman huolestunut asiasta, sillä ketut olivat paritelleet jo yli kaksikymmentä minuuttia.

Mirror-lehden mukaan poliisi pyysi miestä tarkkailemaan tilannetta, sillä miehen kertoman mukaan kumpikaan ketuista ei ollut loukkaantunut ja kettujen parittelun takia olisi turhaa pyytää pelastuslaitosta paikalle. Ilmeisesti ketut olivat lähteneet aktin jälkeen omille teilleen, sillä mies ei soittanut poliiseille enää uudelleen.

Eläinasiantuntijan mukaan kettujen parittelu kestää normaalisti yli kaksikymmentä minuuttia. Ihmiselle tilanne voi näyttää siltä, että ketut olisivat jääneet kiusallisesti kiinni toisistaan, mutta kyse on vain pitkäkestoisesta parittelusta. Aikaa vievä prosessi takaa suuremmat todennäköisyydet naaraalle tulla raskaaksi.