Taksipila meni överiksi – mies hyppi tuntemattomien autoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

FouseyTUBE on suosittu Youtube-kanava, jonne mies lataa kuvaamiaan piloja. Viimeksi kerroimme pilasta, jossa mies uskottelee talon asukkaille, että heidän pysäköintihallissaan on karannut vanki. Pila aiheutti hurjia reaktioita ihmisissä ja saattoi mennä liian pitkälle.

YouTube
YouTube

Nyt FoseyTUBE on iskenyt jälleen pilalla, jossa mies luulee jokaista autonkuljettajaa Über-taksikuskiksi. Mies pysäyttelee videolla autoja ja hyppää niiden kyytiin. Kuskit ihmettelevät, kuka tämä mies oikein on ja miksi hän tuli autooni.

tkut reagoivat agressiivisestikin siihen, kun tuntematon mies yhtäkkiä hyppää heidän kyytiinsä. Pilailija väittää, että kuski on tietenkin hänen uber-kuskinsa, koska hän tilasi juuri autokuljetuksen.

Pilan tekijä kertoo idean lähteneen siitä, kun hän tilasi uber-taksin. Auto ajoi hänen eteensä ja pysähtyi, minkä vuoksi hän luuli tätä kyydikseen. Kun hän astui autoon sisälle kävi ilmi, että auto ei ollutkaan uber-taksi ja mies hyppäsi juuri aivan tuntemattoman ihmisen kyytiin. Tätä seurasi nolo tilanne, jonka vuoksi suosittu keppostelija päättikin toistaa tilanteen, hypätä tahallaan väärien kuskien kyytiin ja kuvata heidän reaktionsa nauhalle.