Muistatko Lost-sarjan kaunottaren? Näin seksikäs hän on nykyisin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Hän esitti Peter Jacksonin Hobitti-elokuvatrilogiassa Tauriel-haltiaa, ja ensi kesänä hänet nähdään puolestaan Marvel-yhtiön Ant-Man -elokuvassa.

YouTube
YouTube

Evangeline Lily poseeraa tässä kuussa Ocean Drive -lehden sivuilla. Nyt lehti tarjoaa esimakua näyttelijättären seksikkäistä otoksista kuvaussessioiden kulissien taakse sukeltavalla Youtube-videolla.

Menestyneen Lost-televisiosarjan naistähti Evangeline Lilly oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa. Pari erosi kuitenkin lopullisesti vuonna 2009. Lost-hittisarjan loputtua Evangeline Lilly vietti hieman taukia näyttelijäntyöstä keskittyäkseen kirjoittamiseen ja hyväntekeväisyystyöhön. Women’s Health -lehti valitsi viime vuonna Evangeline Lillyn takamuksen kaikkien aikojen parhaaksi.