Näin Australiassa: Käärme puri poliisia – kylmähermoinen reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen poliisipartio oli saanut pelastustehtävän perjantai-iltana. Sydneyssä asusteleva perhe oli huomannut, että heidän asuntoonsa oli luikerrellut pihalta käärme ja sen läsnäolo oli huolestuttanut perheenjäsenet. Poliisi saapui auttamaan pelastusoperaatiossa.

YouTube
YouTube

New South Walesin poliisi on julkaissut pelastustehtävästä videon sosiaalisessa mediassa. Videolla poliisit auttavat ikkunoiden väliin joutunutta käärmettä ja lopulta onnistuvat saamaan sen pois pinteestä. Yksi viranomaisista piteli suurta haavia käsissään toivoen, että käärme saataisiin turvallisesti haaviin.

Sen sijaan käärme käpertyi toisen viranomaisen käden ympärille. Puolustautuva ja rimpuleva käärme saisi varmasti monet juoksemaan kiljuen paikalta, mutta New South Walesin poliisit eivät osoittaneet minkäänlaisia hermostumisen merkkejä. Vaikka peloissaan oleva käärme puri poliisia käteen, pysyi mies täysin rauhallisena.

Kaikki paikalla olleista viranomaisista toimivat tyynen rauhallisesti. Käärmettä kädessään pidellyt poliisi totesi videolla, että käärme puraisi häntä. Siitä huolimatta miehen ilme ei värähtänytkään. Pelastustehtävä oli suoritettu onnistuneesti ja käärme vapautettiin kaupungin ulkopuolella takaisin luontoon. Vaikutti siltä, että ilta oli poliiseille vain yksi toisten joukossa, eikä siinä ollut mitään erikoista.