Kissatko kammoksuvat vettä? Kerro se näille karvaturreille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että kissat vihaavat kaikkea veteen liittyvää kuten kylpemistä, suihkua, sadetta ja varsinkin sitä, kun he tipahtavat veteen tahtomattaan. Eräs mies tietää tämän myytin vääräksi ja on kuvannut kissaansa videolle todistaakseen sen. Ahmed El Bayed on julkaissut Youtubessa videon kissastaan, joka rakastaa vettä ja kylpemistä.

Videolla mies on kylpyhuoneessa ja kissa on olohuoneessa kaapin päällä. Mies laittoi lavuaarin hanan auki ja heti, kun kissa kuuli valuvan veden äänen se lähti kohti kylpyhuonetta. Kissa loikkasi tottuneesti lavuaariin valuvan hanan alle ja nautti selkeästi, kun vesi kasteli hänet. Kissa kiemurteli veden alla selällään ja otti kylvyn. Olisipa lemmikkien peseminen aina näin helppoa.

Toisella videolla nähdään miten kissa on suostunut lähtemään vapaaehtoisesti pulikoimaan rantaveteen yhdessä isäntiensä kanssa.