Mies pujottaa eläviä käärmeitä nenäänsä – ja suusta ulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinalaisella Liu Feillä on omituinen harrastus. Mies nielee eläviä käärmeitä sieraimien kautta suuhunsa. Liu Fei on ollut kiinnostunut käärmeistä 12-vuotiaasta lähtien. Videolla Fei ottaa elävän luikertelevan käärmeen käteensä ja alkaa työntää käärmettä sieraimeensa.

YouTube
YouTube

Fei laittaa käärmeen nenäänsä sen pää edellä eikä mene aikaakaan, kun mies vetää käärmeen pään suustaan. Temppu ei jää vielä tähän, vaan mies laittaa toisenkin käärmeen samalla tavalla toisen sieraimen kautta suuhunsa. Temppu on todella vaarallinen.

Liu Fei on kertonut Daily Mail -lehden mukaan kiinnostuneensa käärmeistä 12-vuotiaana, kun hän joutui sairaalaan käärmeen pureman vuoksi. Sairaalassa hän kuuli ensimmäistä kertaa enemmän tietoa käärmeistä ja kiinnostui niistä heti.