Nuoret myivät kadulla ”kokaa” – poliiseja vedätettiin kunnolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet amerikkalaista populaarikulttuuria seuraavat tietävät, coke-termi voi tarkoittaa kahta asiaa. Sana on sekä lyhenne suositulle virvoitusjuomalle että kokaiinille, laittomalle huumeelle.

YouTube
YouTube

Youtuben NelkFilmz-kanavalla jaetulla piilokameravideolla joukko nuoria miehiä pysäyttää ihmisiä kadulla, kysellen haluavatko he cokea, eli kokaa. Ei aikaakaan, kun viranomaiset puuttuvat asiaan. Yksi miehistä näyttää murtuvan paineen alla, ja myöntää takakontin olevan täynnä ”kokaa”.

Poliisien avatessa auton takaluukun, sisältä paljastuu tietenkin kokaiinilastin sijaan useita tölkkejä Coca-Colaa. Viranomaiset näyttävät onneksi suhtautuvan asiaan huumorilla, ja päästävät käytännön pilailijat suunnittelemaan seuraavia tempauksiaan.