Rihanna äijäili koripallo-ottelussa – olutta ja fanitusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

LA Lakersin koripallo-ottelua seurannut poptähti Rihanna varasti monen huomion pelissä. Näyttävä kaunotar oli pukeutunut erittäin lyhysiin shortseihin, jotka paljastivat tähden säihkysääret. Ottelussa olutta nauttinut neitokainen näytti viihtyvän pelissä erinomaisesti.

Splash
Splash

Salamyhkäisesti hymyillyt tähtönen ei ole uteluista huolimatta kommentoinut huhuja, jonka mukaan hän deittailisi näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriota. Laulajatar näytti läheteneen katsomaan peliä naispuoleisen ystävänsä kanssa ja neitokaisista räpsittyjen kuvien perusteella naisilla oli erittäin hauska ilta.

Ottelua oli seuraamassa myös legendaarinen näyttelijä Jack Nicholson, jonka nähtiin kättelevän koristähti Lebron Jamesiä ottelun väliajalla. Rihannan aktiivisesta kannustamisesta huolimatta Lakers lopulta hävisi Cleveland Cavaliersille. Neitokainen poistui katsomosta pitkine säärineen yleisön seuratessa häntä silmillään.

Splash
Splash
Splash
Splash