Uskomaton hole-in-one! Rantagolffari sai pallon vedenalaiseen reikään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useista stunttivideoistaan tunnettu kaveriporukka on julkaissut hauskan videon, jossa yksi nuorukaisista onnistuu lyömään hole-in-onen. Australialaiset kaverukset ovat olleet viettämässä leppoista päivää rannalla ja saaneet idean golffata rannalta käsin.

YouTube
YouTube

Miehet olivat valmistelleet tempun siten, että he olivat asettaneet ämpärin veden pohjaan ja täyttäneet sen hiekalla. Sangon sijainti oli merkitty viirillä. Sen jälkeen yksi kaveruksista yritti lyödä pallon merenpohjassa olevaan ämpäriin.

Australialaisten temppuilijoiden julkaisemalla videolla mies onnistuu epäilyttävästi heti ensimmäisellä yrittämällä. Lyönti osuu täydellisesti ja pallo sukeltaa oikeasta kohdasta veden alle ja vajoaa sopivasti viirin juuressa olevaan ämpäriin. Hienon näköinen lyönti on ollut kuitenkin paljon vaikeampi suorittaa, kuin mitä videolla annettiin ymmärtää.

Daily Mail -lehden mukaan kaverukset olivat yrittäneet lyöntiä todellisuudessa yli 50 kertaa. Miehet olivat myöntäneet, että heidän kuvausprojektinsa oli kestänyt yli kaksi tuntia. Lopulta tempaus kuitenkin onnistui ja nuorukaiset olivat riemuissaan upeasta hole-in-one -stuntistaan. Vaikka miesten temppuilu ei heti tuottanut tulosta, oli lopulta onnistuneen löynnin näkeminen hauskaa katsottavaa.