Kesämökki näytti ensin todella pieneltä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesämökit ovat suurimmalle osalle suomalaisista tuttuja kesänviettopaikkoja, mutta monissa muissa maissa vastaavaa kulttuuria ei ole. Britanniassa on kuitenkin vuokrattavana runsaasti etelärannikolla sijaitsevia mökkejä, joiden taso vaihtelee kuitenkin laidasta laitaan.

unique Home Stays
unique Home Stays

Nyt tutustumme erääseen Cornwallin rannikolla sijaitsevaan kesämökkiin, joka on monin tavoin poikkeuksellisen upea. Korkealla rinteessä sijaitseva mökki näyttää ulkoa päin aivan tavalliselta pikkutönöltä, mutta todellisuudessa se onkin jotain aivan muuta. The Edge -niminen mökki sijaitsee Whitsand Bayssa ja sen vuokrauskalenteri näyttää – tietenkin – melko täydeltä.

unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays
unique Home Stays