Kosto pahimmalle vihamiehelle? Näin glitter-pommi toimii avattaessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin nettipalvelusta, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden lähettää kostoiskun postitse vihamiehille. Ship Your Enemies Glitter -palvelu tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat kostaa anonyymisti, mutta tehokkaasti postittamalla glitter-pommin haluamaansa osoitteeseen.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Jokainen kimallehileen kanssa tekemisissä ollut ihminen tietää, että glitterin leviämistä on mahdoton estää. Niinpä palvelun mukaan se on erinomainen kostokeino, sillä levinnyt hile saa useammat ihmiset raivon partaalle. Nyt glitter-pommin toimivuudesta on viimein saatu myös video, josta voidaan huomata, että jälkien siivoaminen tulee olemaan todella työlästä.

Palvelun asiakkaiden palautteissa kehutaan muun muassa glitterin määrää ja sitä, että hileitä on löytynyt jopa vielä viikkojen päästä avaamisesta. Eräs nainen oli testannut glitter-kostoa miehelleen ja todennut, että poikaystäväparka kärsi kimaltavan hileisistä vaatteista viikko toisensa jälkeen. Hilekostoa suunniteltaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että levitessään glitter ei ole vain kostettavan riesana, vaan siitä saattaa kärsiä myös hänen muut perheenjäsenensä.