Philadelphia Flyers -joukkue järjesti nuorelle fanilleen jymy-yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulupäivänä vannoutunut Philadelphia Flyersin fani Kohlsen Fisher sai epämiellyttävän lahjan. Hän avasi paketin, jossa oli Pittsburgh Penguins -joukkueen paita. Poika katsoi paitaa, sanoi ”Yäk” ja heitti sen sivuun. Tapahtuma kuvattiin videolle ja se levisi nopeasti verkossa.

YouTube
YouTube

Flyers-joukkue huomasi videon ja päätti lähettää pojalle vähän mieluisamman lahjan. Videolla näemme, miten Fisherin saama suuri paketti avataan. Pojan isä kertoi paketin tulleen Philadelphia Flyers joukkueelta, minkä jälkeen pojan silmät kirkastuivat. Paketissa oli joukkueen kapteenin Claude Girouxin allekirjoittama pelipaita ja paljon muuta fanitavaraa aina piposta aurinkolaseihin.

Paketin mukana tuli myös Girouxin henkilökohtaisesti kirjoittama kirje pojalle, missä hän kutsuu pojan perheineen seuraamaan ottelua Boston Bruinsia vastaan. Giroux pyytää pojan myös tervehtimään joukkuetta pelin jälkeen heidän pukuhuoneeseensa. Pojan reaktiosta päätellen tämä oli paljon mieluisampi lahja kuin Penguinsin paita.