Super Mario ja Taken-hittielokuva yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2008 ilmestyneessä Taken-elokuvassa Liam Neesonin esittämä entinen CIA-agentti joutuu tositoimiin, kun hänen tyttärensä siepataan Pariisissa ihmiskauppaa harjoittavien tahojen toimesta. Menestyselokuva sai sittemmin jatkoa, ja sarjan kolmas osa saa Suomen ensi-iltansa 16. tammikuuta.

YouTube
YouTube

Nyt Youtuben WTFLOL-kanava on keksinyt yhdistää Taken-elokuvat ja erään kuuluisan populaarikulttuurista tutun hahmon, joka Liam Neesonin hahmon tapaan lähtee pelastus- ja kostoretkelle siepatun rakkaansa perään. Kuten nimestä voi päätellä, Super Mario Taken -traileri parodioi samaan aikaan sekä Super Mario Bros -pelisarjaa että Taken-elokuvatrilogiaa.

61-vuotias Liam Neeson ei alun perin lämmennyt idealle, että elokuvasarja saisi vielä jatkoa kolmannella osalla. 16 miljoonan euron palkkio sai kuitenkin miehen muuttamaan mielipidettään. Taken 2 tuotti elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti lähes 300 miljoonaa euroa.