TV-juontaja kokeili juoksumattoa – harvinaisen nolo tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

OK Go -yhtye teki muutama vuosi sitten upean musiikkivideon, jonka pääosassa olivat juoksumatot. Sittemmin samaa ideaa ovat käyttäneet myös muut yhtyeet. Nyt juoksumatto on päässyt yllättäen tärkeään osaan myös television visailuohjelmassa, jossa juontaja yritti temppuilla sen kanssa hieman liikaa.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltojen televisiossa nähtävän legendaarisen Price Is Right -visailun juontaja George Gray kikkaili juoksumatolla juosten siinä hetken aikaa takaperin. Mies menetti kuitenkin tarkkaavaisuutensa, kun hänelle ojennettiin nippu papereita.

Tarkkaavaisuuden kanssa katosi myös tasapaino, ja mies lennähti juoksumatolle näyttävästi selälleen. Kaikesta huolimatta Grey onnistui jatkamaan ohjelman juontamista, mutta paikat olivat varmasti seuraavana aamuna kipeät.