Mullistava uutuus! Musiikkia voi nyt tehdä hanskoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariana Grande testaa videolla Mi.Mu. -nimisiä hanskoja, joilla voi tehdä musiikkia. Imogen Heap on kehittänyt Mi.Mu. -hanskat, joiden ideana on, että ne muuttavat liikkeen ääneksi. Muutamilla käsiliikkeillä artisti pystyy ohjaamaan äänenvoimakkuutta, taajuutta, sävyä ja sävelkorkeutta.

YouTube
YouTube

Videolla Ariana Grande opettelee Mi.Mu. -hanskojen käyttöä ja käsiliikkeitä, joiden mukaan ohjelma toimii. Hän voi leikitellä omalla äänellään ja tehdä musiikkia hanskojen avulla, eivätkä huoneessa olevat ihmiset ole pysyä tuoleillaan.

Grande on myös todella innoissaan hanskoista ja on kirjoittanut, että aikoo käyttää niitä tulevalla the Honeymoon -kiertueellaan. Nämä hanskat ovat varmasti jokaisen lauluntekijän unelma varsinkin nyt, kun elektroninen musiikki on yleistynyt ja oman musiikin tekeminen tietokoneen avulla helpottunut.